Gaz Motorlarındaki Arızalar Texaco Ürünleriyle Minimize Edilebiliyor

Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın Türkiye’de üretim ve satışını üstlendiği küresel madeni yağ markası Texaco, Türkiye’deki ilk uluslararası fuarına katıldı. 16-18 Mart 2022’de İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı – ICCI 2022’de stant açan Texaco, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

GAZ MOTORLARINDAKİ ARIZALAR TEXACO ÜRÜNLERİYLE MİNİMİZE EDİLEBİLİYOR

Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın Türkiye’de üretim ve satışını üstlendiği küresel madeni yağ markası Texaco, Türkiye’deki ilk uluslararası fuarına katıldı. 16-18 Mart 2022’de İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı – ICCI 2022’de stant açan Texaco, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

ICCI 2022’nin enerji sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan çok önemli bir fuar olduğunu belirten Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, “Texaco’nun yaptığımız saha çalışmalarında ve böylesine nitelikli bir fuarda gördüğü ilgiden çok mutluyuz. Tanıtım çalışmalarında kısa sürede aldığımız pozitif karşılık Texaco’nun marka gücünü ortaya koyuyor” dedi.

Konferansın ‘Enerji Santrallerinde İşletme ve Bakım’ başlıklı bölümünde bir konuşma yapan Petrol Ofisi Teknik Hizmetler Kıdemli Mühendisi Efecan Demirci ise, gaz motorlarının arıza kök sebeplerine yönelik yaptığımız araştırmalarda; bu arızaların %25’inin yeni nesil ileri teknolojili Texaco HDAX yağları ile, %23’ünün ise Texaco antifriz ürünleriyle minimize edilebileceğini ortaya koyduk” açıklamasında bulundu.

Petrol Ofisi tarafından Türkiye’de üretim ve satışına başlanan dünyaca ünlü madeni yağ markası Texaco, sektörde olduğu gibi sahada da ön planda yer almaya devam ediyor. Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın Derince’deki tesislerinde Kasım 2021’de ilk üretimi gerçekleştirilen Texaco, 2022 yılı ile birlikte pazara etkin bir girişi yaptı. Ocak ayında başlatılan Texaco Roadshow ile 25 ildeki 62 sanayi sitesi ziyaret edilerek, yaklaşık 20.000 ustaya ürünlerin tanıtımı yapıldı. Tanıtım çalışmalarını sahanın yanı sıra sektörü buluşturan önemli organizasyonlarda da sürdüren Texaco, Türkiye’de katıldığı ilk fuarda da yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK’nın desteği ile Sektörel Fuarcılık ve Kojentürk Derneği tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenen Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı – ICCI 2022’de stant açan Texaco, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

“Texaco’nun pazarda gördüğü ilgiden memnunuz”

Texaco’nun Türkiye pazarında büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, “Chevron iş birliğimiz kapsamında geçen yıl Kasım ayında Texaco yağlarının üretimiyle birlikte hızlı bir tanıtım faaliyetine geçtik. Özellikle yeni yılla beraber sahadaki etkinliğimizi de arttırdık. Sahadaki birebir tanıtımlarımız ile dayanıklı performanslarıyla ünlü Texaco ürünlerini ustalarımıza anlattık. Aldığımız geri dönüşlerden de çok memnun kaldık. Şimdi ise, enerji sektörünü buluşturan böylesine önemli bir uluslararası organizasyonda Texaco olarak yerimizi alarak, gelişmiş teknolojiye sahip ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduk. Bu organizasyonu Texaco ile Türkiye’de katıldığımız ilk fuar olması açısından önemli buluyoruz. Standımız yerli ve yabancı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Texaco’nun bu kadar kısa sürede bulduğu pozitif karşılık, bizim için mutluluk verici. Petrol Ofisi Madeni Yağlar olarak, önümüzdeki süreçte de Texaco ürün yelpazemizi genişletmeye ve pazarda etkin şekilde yer almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Texaco ürünleri, gaz motorlarındaki kök arızalarını minimize ediyor”

ICCI 2022 kapsamında düzenlenen ‘Enerji Santrallerinde İşletme ve Bakım’ başlıklı panelde sunum yapan Petrol Ofisi Teknik Hizmetler Kıdemli Mühendisi Efecan Demirci ise, endüstriyel tesislerde gaz motoruna olan ihtiyacın giderek arttığına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Talep ve ihtiyaçlara göre, gelişen ekipman tasarımlarından kaynaklı problemler zaman zaman ortaya çıkabiliyor. Biz de bu problemler için teknik yaklaşımımızla yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. Texaco olarak, gaz motorlarının arıza kök sebeplerine yönelik yaptığımız araştırmalarda; bu arızaların %25’inin yeni nesil ileri teknolojili Texaco HDAX yağları ile, %23’ünün ise Texaco antifriz ürünleriyle minimize edilebileceğini ortaya koyduk. Geliştirdiğimiz bu çözümler ile yağ ve antifriz değişim zaman aralıklarını daha da uzatmanın yanında, ekipman ömürlerinde de dikkate değer bir artış sağladık.”

Bunları da beğenebilirsin