Geleceğe Şekil Verenler GNC FUTURE 2024’te Buluştu

GNC Makina’nın geçtiğimiz hafta sonu Abant’ta düzenlediği ‘GNC FUTURE’ motivasyon toplantısına tüm çalışanlar katıldı. Öncelikle çalışanlarının gelişimine ve müşteri memnuniyetine odaklanan GNC Makina’nın etkinliğinde, 2024 ve sonrası hedefleri, sektörde tercih edilen ilk firma olma yolundaki stratejileri, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımlar gibi birçok konu görüşüldü ve ilgi çekici workshoplar yapıldı.

Talaşlı İmalat Sanayi sektörünün önemli oyuncularından olan GNC Makina, geçen hafta sonu çalışanları ile birlikte Abant’ta toplandı. Sürekli gelişime ve inovasyona önem veren firma, düzenli olarak hayata geçirdiği ‘’GNC Future’’ adını verdiği etkinlikle geleceğe yönelik hedeflerini, bu hedeflere yönelik nasıl bir yol haritası izleyeceklerini hep beraber konuştular.

Etkinlikte, GNC Makina’nın güçlü ve güven veren marka imajı, çalışan gelişimi temaları öne çıkarken, 2023 değerlendirmesinin ardından 2024 ve sonrasına yönelik hedeflerin belirlendiği ve sektörde lider olma stratejilerini içeren bir dizi konu ele alındı. Etkinliğin ikinci günü ise tüm çalışanların dahil olduğu yaratıcı workshoplarla devam etti.

“Birlikte büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz”

GNC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çetinkaya’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. GNC Makina’nın değerlerinden asla taviz vermeden müşteri odaklı yaklaşımı öncelikleri yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyleyen Yıldız, “Sektörde tercih edilen ilk firma olma hedefiyle sorumluluklarımızı doğru bir şekilde yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Önce müşterilerimizi dinleyecek, onların sesine kulak verecek, onlara değer verdiğimizi hissettirecek ve yargılamayacak bir tutumla müşteri odağında her geçen gün yükselen çıtamızı daha da üst seviyeye taşıyacağız. Bu tutum bizim temel tutumumuz. Müşterilerimiz hedeflerine ulaşırsa biz de ulaşmışız demektir” ifadesinde bulundu.

“Benimsediğimiz değerler bizi hedeflerimize ulaştıracaktır”

Şirketin gelecek hedeflerine ulaşması için her bireyin şirket değerlerin benimsemesinin önemine vurgu yapan Yıldız, “İş birliğine inanıyoruz. GNC Makina olarak, güçlü bir ekip ruhuyla hareket etmek ve birbirimize destek olmak temel prensibimizdir. İş birliği, başarıya giden yolda bizi daha da güçlü kılar. Yenilikçi düşünceyi sahipleniriz. Değişime inanır, proaktif davranır, yeni fikirleri benimseriz ve girişimciyiz. Sürekli olarak sektörde öncü olmak için yeni fikirleri benimsemek ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek, şirketimizi ileri taşıyan bir diğer önemli değerimizdir.” dedi.

Çözüm odaklı olduklarını belirten Yıldız, “Sorumluluk alır, inisiyatif kullanır, delege eder müşterimize değer veririz. Her zorluğun üstesinden gelmek için çözüm aramak, problem çözme becerilerimizi ve esnekliğimizi ortaya koymak, GNC Makina’nın iş yapış biçimini şekillendiren bir değerdir. Analitik düşünceyi benimseriz. Etkin planlama yapar, eleştirel düşünür, verilerle çalışır, performansımızı ölçeriz. Veriye dayalı kararlar almak ve sürekli iyileşme için analitik bir yaklaşım benimsemek, şirketimizin sürdürülebilir büyümesini destekleyen bir değerdir. İlham veririz. Takım olarak çalışır, olumlu düşünür, birbirimizi geliştirir ve halden anlarız. Çalışma arkadaşlarımızda hedefe yürürken, bilgiyi, motivasyonu ve pozitif enerjiyi yayarak, çevremizdeki insanlara ilham vermeyi amaçlarız.” şeklinde konuştu.

Yıldız, konuşmasının devamında, “Sürekli gelişime inanırız. Kendimize güvenir, kişisel gelişime önem veririz. Öğrenmeye açığız ve zamanı etkin yönetiriz. Hem bireysel hem de kurumsal düzeyde sürekli öğrenme ve gelişme, GNC Makina’nın başarısının temelini oluşturan bir değerdir. GNC Makina olarak bu değerler doğrultusunda hareket ederek, müşterilerimize en iyi hizmeti sunma ve sektörde lider konumumuzu daha da güçlendirmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Hem Eğlenildi Hem Öğrenildi

Sunumlarla ve etkinliklerle yoğun geçen ilk günün ardından, ikinci günde tüm çalışanların da dahil olduğu yaratıcı workshoplar düzenlendi. Tiyatro ve sinema sanatçısı Mert Öner önderliğinde gerçekleşen workshoplar ekip için oldukça renkli ve keyifli geçti. Etkileşimli oturumlar, sadece eğlenceli oyunlarla sınırlı kalmadı. Katılımcılar, bireysel farkındalıklara ve günlük iş hayatında karşılaşılan zorluklara yönelik yaratıcı çözümler geliştirme fırsatı buldular. Bu sayede, iş birliği ve ekip ruhunu pekiştirirken, düşünce becerilerini geliştirdiler.

Bunları da beğenebilirsin