General Tire Bayisi Unver Otomotiv Türkiye Trial Şampiyonası’na Katıldı

 

Türkiye Trial Şampiyonası’nın Bursa Nilüfer’de gerçekleşen 3. ayak yarışında stand açan General Tire Bursa bayisi Unver Otomotiv, katılımcılara Continental teknolojisini ve General Tire ürünlerini anlatma fırsatı buldu. Büyük ilgi gören stantta, 2 gün boyunca General Tire’ın geniş ürün yelpazesinden seçili ürünleri inceleme fırsatı bulan sporseverler, Continental ve Unver Otomotiv yetkililerinden lastiklerin performansı hakkında detaylı bilgi aldı.

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü ve Nilüfer Belediyesi tarafından Bursa’da düzenlenen Trial Türkiye Şampiyonası’na 7 takım, 14 araç ve 28 sporcu katıldı. Sporcular, extreme off-road araçlarıyla etapları geçerek en iyi dereceyi elde etmeye çalıştı. Şampiyona kapsamında 3. ayak yarışlarının yanı sıra Doğa Sporları Festivali de gerçekleştirildi.

4×4 araçlar için ürettiği özel lastiklerin yanı sıra otomobil, hafif ticari ve kamyon lastikleri de üreten General Tire, Türkiye’de Continental güvencesiyle kullanıcılarıyla buluşuyor. General Tire’ın geniş ürün yelpazesine Bursa’da Unver Otomotiv’in yanı sıra Antalya’da Ant-Las, Kayseri’de Akfa Otomotiv, Adana’da FBN Otomotiv, Ankara’da Neo Otomotiv, İstanbul’da Royal Lastik, İzmir’de Ova-Kent Lastik ve Diyarbakır’da Tosun Ticaret’ten ulaşmak mümkün.

Bunları da beğenebilirsin