GNC MAKİNA 2024 Yılına Hızlı Giriş Yaptı

Geçtiğimiz hafta Basın Mensupları ile iftar yemeğinde buluşan GNC Makina Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökhan Yıldız, GNC Makina’nın 2024 yılına dair planlarını, hedeflerini ve sektöre dair üretime katkı sağlayacak çözüm alternatiflerini anlattı.

Basın mensupları ile sohbetinde sahada gözlemledikleri üretimde oldukça önemli bir konu olan verimlilik alanındaki sorunlara değinen Yıldız, “Sektörde faaliyet gösteren müşterilerimiz ve paydaşlarımız arasında verimlilik konusundaki sorunlar belirgin bir şekilde öne çıkmaktadır. GNC Makina olarak, verimlilik sorunuyla mücadele etmek ve çözüm sunmak adına Proje Departmanı oluşturduk. Proje Departmanı hem müşterilerden gelen talepleri hem de proaktif olarak bizim fark ettiğimiz verim konusundaki sorunları inceleyerek müşterinin beklentilerini karşılamayı ve süreci daha verimli hale getirmeyi amaçlıyor.” dedi.

Gökhan Yıldız, GNC Makina Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü

Bu konuyu örnek vererek açıklayan Yıldız ‘’Son projemizde bir müşterinin talaşlı imalat operasyonunda nihai ürün elde etme süresini 3.5 dakikadan 36 saniyeye indirdik. Bu başarı, proje departmanının doğru makine seçimi ve uygun metodoloji kullanımıyla gerçekleşti. Müşterinin verimliliğine sağladığımız bu önemli katkı aynı zamanda ülke ekonomisine de değer katmaktadır. Zira artan verimlilik, ülkenin üretim kapasitesini ve yeteneğini artırarak hem ihracatı teşvik edecek hem döviz girdisini artıracaktır. Bu durum, domino etkisi yaratarak ülke ekonomisinin genel sağlığını olumlu yönde etkileyecektir’’ dedi.

“İhtiyaçları yakından takip eden iş geliştirme departmanı”

Yıldız, GNC Makina’nın çalışmalarına yine sektör ihtiyaçları için kurdukları İş Geliştirme Departmanı hakkında bilgiler vererek devam etti. ‘’Sektörün ihtiyaçlarını yakından takip etmek ve onların beklentilerinin üzerinde bir karşılık verebilmek adına İş Geliştirme Departmanı kurduk. Bu departman, müşterilerin talepleriyle ilgili ürünler ve hizmetler üzerinde çalışmalar yürüterek, onların beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Departmandaki ekip arkadaşlarımız, yenilikçi araştırmalar yaparak dünya genelindeki entelektüel üretim birikimini ve sektörel teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu bilgi birikimini ülkemizin sanayisine aktarmak için büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyorlar.’’

“Finansmana erişim için de çözümler üretmeye çabalıyoruz”

Yıldız, konuya ilişkin ‘Önemli gördüğümüz bir diğer gelişme, ekonomik göstergelerin işaret ettiği finansmana erişim zorluğu ve girişimlerin finansal sorunlarına çözüm üretme yönündeki çabalarımızdır. GNC Makina olarak, müşterilerimizin bu zorluğuna etkili bir şekilde yanıt verebilmek için alternatif satın alma modelleri üzerinde çalışıyoruz. Bu modelleri müşterilerimize sunmadan önce detaylı bir değerlendirme yaparak en uygun olanını seçiyoruz. İlerleyen günlerde, bu alternatif modelleri içeren bir lansman gerçekleştirerek detayları paylaşmayı planlıyoruz. Özetle, finansal sorunlara yönelik uzun vadeli ve çeşitlendirilmiş ödeme seçeneklerini geliştirerek müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde yanıt vermeyi hedefliyoruz. 2024 yılında, GNC Makina olarak yeni gelişmelerimizi ve ürünlerimizi paydaşlarımıza tanıtmak adına üç önemli etkinlikte bulunacağız. İlk olarak, Genel Merkezimizde gerçekleştireceğimiz “Open House” etkinliği ile müşterilerimizi kendi evimizde ağırlayacak, samimi bir ortamda kendimizi ve ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulacağız. Bu etkinliğin ardından, Ekim 2024’te Türkiye’nin en büyük makine fuarı olan MAKTEK fuarında yerimizi alacağız. Bu fuar, uluslararası katılımcıların yanı sıra ülkemizin sektördeki önemli oyuncularını bir araya getiren bir platform olacak.

Yılın son döneminde ise UTIS tarafından düzenlenen Uluslararası Talaşlı İmalat Sempozyumu’na platinum sponsor olarak katılacağız. Bu etkinlik, sektörümüzdeki bilimsel çalışmaları ve konuları tartışmak için verimli bir zemin sağlayacak. Hem sektörümüz hem de talaşlı imalatla ilgili bilimsel çalışmaları ve konuları tartışacağımız verimli bir organizasyon olacak’’ diyerek şirket faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

“Müşteri memnuniyeti önceliğimiz”

GNC Makina olarak 2023 yılının son çeyreğinde 2024’ü inşa etmek için belirledikleri hedefler doğrultusunda yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini dile getiren Gökhan Yıldız, bu çalışmaların meyvesini 2024 yılının Ocak ve Şubat aylarında başarıyla topladıklarını ifade etti.

İlk iki ayda, geçen yıldan kalan projeleri başarıyla tamamlamakla birlikte hedefleri doğrultusunda yeni satışlar yaptıklarını söyleyen Yıldız ‘’Müşterilerimizi makineleriyle hızlı bir şekilde buluşturduk. Bu hızlı başlangıçla birlikte, ilk çeyreğe güçlü bir ivmeyle girmenin gururunu yaşıyoruz. Genişleyen ürün portföyümüzle, sektördeki varlığımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Pozitif yönde seyreden bu büyüme ivmesini daha da arttırarak, yılın geri kalanında belirlediğimiz hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz. Biz GNC Makina olarak müşteri memnuniyetini ve şirketimizin büyüme potansiyelini her zaman ön planda tutuyoruz. Bu uğurda kararlı adımlar atmaya devam edeceğiz’’ diyerek firmanın 2024 yılına dair faaliyetlerini ve hedeflerini özetledi.

Bunları da beğenebilirsin