Intermind – Treyler dünyasının beyin takımı buluştu!

İntermobil, “Bilgi ve Deneyimi Paylaşma” değeri doğrultusunda Türk treyler üreticisi uzman mühendislere her yıl verilen eğitimlere bu yıl “İntermind” konseptiyle devam ediyor. Treyler dünyasının beyin takımının bir araya geleceği Intermind etkinlikleri, Konya, İzmir ve İstanbul olmak üzere üç farklı ilde planlandı.

Intermind – Treyler dünyasının beyin takımı buluştu!

Etkinliğin Konya ve İzmir ayağına çevre illerden gelen treyler üreticisi mühendisler de katıldı. Toplamda 50 kişinin katıldığı İntermind Konya, 4 Mayıs 2023 tarihinde Grand Konya Hotel’de gerçekleşirken 48 katılımcıyla gerçekleşen İntermind İzmir, 22 Haziran 2023 tarihinde Grand Wyndham By Özdilek Otel’de yapıldı. Etkinliğin 3. ve son ayağı ise 27 Temmuz 2023’te İstanbul’da İntermobil Akademi’de yapıldı.

Intermind-Treyler

İntermind etkinliklerinde İntermobil Treyler / Servisler & Filolar OE Proje ve Ürün Müdürü Fırat Sinmeç katılımcı mühendislere Türkiye’de yalnızca İntermobil tarafından temsil edilen sektörün en güçlü markalarından biri olan ZF’nin yeni fren sistemleri hakkında bilgi veriyor. İntermobil Diyagnostik Satış Uzmanı Halil İbrahim Güler ise katılımcılarımıza WABCO Würth markamızın arıza tespit cihazları hakkında uygulamalı eğitim veriyor. Ayrıca ZF Transics Teknik Destek Mühendisimiz Furkan Çiftçi ZF Transics teknolojisi ile üretilen Trailer Pulse ve Trailer Guard telematik sistemleri hakkında sunum yapıyor.

Bunları da beğenebilirsin