İntermobil’den Dijital Dönüşümde Yenilikçi Adım

İntermobil, dijital dönüşüm konusundaki vizyoner bakış açısıyla, iş süreçlerine katkı sağlayan dijitalleşme projelerini hayata geçiriyor. Müşteri memnuniyetini, çalışanların verimliliğini ve iş ortaklarıyla olan ilişkilerini güçlendirmek amacıyla, her türlü yenilikçi fikri değerlendiriyor.

Şirket, dijitalleşme yolunda attığı ve atmaya devam edeceği adımlarla operasyonel verimliliği arttırarak hızlı aksiyon alma, analiz yeteneğini geliştirme, kurumsal hafıza oluşturma, ortak çalışma kültürünü yaygınlaştırma ve maliyet avantajı gibi bir dizi fayda sağlamayı hedefliyor. Bu bağlamda, verinin günümüz iş hayatının sürükleyici gücü olduğunun farkında olan İntermobil, strateji ve kararlarında doğru analiz edilmiş verinin oynadığı kilit rolü unutmayarak yepyeni bir girişime adım atıyor. İntermobil, bu noktada veriye dayalı olarak sunduğu yenilikçi veri görselleştirme çözümleri ile dikkat çeken Qlik Sense iş zekâsı yazılımı için DQ Türkiye ile iş birliğini duyurdu.

Dijitalleşme Hedeflerine Uygun

Qlik Sense’in dinamik ve gerçek zamanlıya yakın veri görselleştirme yetenekleri, İntermobil’in veri analiz süreçlerine önemli katkılarda bulunurken kullanıcı dostu ara yüzü, derinlemesine analiz imkânları ve zaman tasarrufu sağlayan özellikleriyle Qlik Sense, İntermobil’in dijitalleşme hedeflerine ulaşmasında etkili bir araç haline gelecek.

Qlik Sense ile stratejik avantaj

İlk aşamada 2023 yılının son çeyreğinde Tedarik Zinciri, Satış ve Finans birimlerinde başlatılan proje kapsamında, farklı dinamik veri kaynaklarından (Excel, SAP) veri çekilerek mevcut manuel raporların dijitalleşmesi ve kullanıcıların bu raporlara hızlı erişimi hedefleniyor. Bu proje İntermobil’in dijitalleşme sürecinde önemli bir adım olarak nitelendirilirken Qlik Sense’in önümüzdeki yıllarda tam kapasiteye ulaşmasıyla İntermobil’e birçok konuda stratejik avantaj sağlaması bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin