Kaynak Teknolojisinin Adresi Atik Endüstriyel

6. Ağır Vasıta Treyler Zirvesi’ne ürün tanıtımı için katılımcı olarak geldiklerini belirten Atik Endüstriyel Kaynak Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Koç, “Atik Endüstriyel olarak biz, Siegmund kaynak tablalarının Türkiye distribütörlüğünü yapıyoruz.” dedi.

Konuşmasının devamında Atik’in ürünlerini tanıtan Koç, “Treyler sektörüne bizim ürünlerimiz malzemelerin çatımı ve kaynatılması için gerekli. Firmalar hali hazırda fikstür ve kalıp yaparak bu problemi çözmeye çalışıyorlar ama yaşamış oldukları sorunlardan dolayı biz bu ürünleri sunuyoruz. Bu ürünlerin özellikleri dünyada en sert, standart takım çeliğinden yapılmış plazma nitrasyon kaplama olması.  Plazma nitrasyon olduğu için de yüksek sertlik olduğundan çapak tutmuyor. Paslanma çizilme yapmıyor. Darbeye de dayanıklı ürünler bunlar. Bir başka özelliği de lego şeklinde olması. Çok çabuk şekilde sökülüp takılabilecek ürünler.” şeklinde konuştu.

Aytekin Koç, Atik Endüstriyel Kaynak Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı

Öte yandan Koç, yüksek kalitede ürettikleri ürünler ile firmaların zaman tasarrufu ve personel tasarrufu yapıldığını ifade etti.

Bunları da beğenebilirsin