Motobike Istanbul 2022, 21-24 Nisan’da, İstanbul Fuar Merkezi’nde!

Motosiklet ve bisiklet tutkunlarının 2 yılı aşkın süredir heyecanla beklediği, bölgenin lider uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı Motobike Istanbul, 21-24 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.

MOTOBİKE ISTANBUL 2022, 21-24 NİSAN’DA, İSTANBUL FUAR MERKEZİ’NDE!

Motosiklet ve bisiklet tutkunlarının 2 yılı aşkın süredir heyecanla beklediği, bölgenin lider uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı Motobike Istanbul, 21-24 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Motul Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleşecek fuarda dünyanın önde gelen motosiklet ve bisiklet markalarının en yeni modelleri, parçaları ve sistemleri, aksesuarlar ve sürücüler için ekipmanları sergilenirken, fuar süresince devam edecek etkinlikler de ziyaretçiler için unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Motosiklet tutkunlarının merakla beklediği katılımcılar arasında, Harley Davidson, Kawasaki, Suzuki, Honda, MV Agusta, Vespa, KTM, Brixton, Peugeot, Polaris, Aprilia, Moto Guzzi, SYM, JAWA ve Husqvarna gibi dünyanın önemli markaları ve modelleri yer alıyor. Pandemi sürecinde ortaya çıkan ve otomotivden beyaz eşyaya kadar tüm dünyada birçok sektörü etkileyen çip ve lojistik krizi nedeniyle gibi malesef bazı büyük markalar Motobike Istanbul 2022’de yer almayacaklar.

Tüm motosiklet ve bisiklet severlerin 4 gün boyunca katılım gösterebilecekleri interaktif sunumlar ve söyleşilerden oluşan “Garanti BBVA Motobike Academy” seminer programında Sadun Şanal, Serkan Çapur, Taner Çağlar ve Ahmet Pınar’ın katılımıyla “Ekip Akademi ile Motosiklet Eğitimi”, Yiğit Top’un sunumuyla “Valentino Rossi’nin Hayatı”, TMP Ödül Töreni, Zafer Fatih Özsoy’dan “Route 66” ve Onur Çakı’dan “Nekipedia” gibi ilgi çekici ve keyifli içerikler yer alıyor.

Motobike Istanbul’un bu yıl Şubat ayı yerine Nisan’da düzenlenmesi açıkhava gösteri alanının da daha aktif kullanılacağına işaret ediyor. Motosiklet şovlarının ünlü isimleri Birkan Polat, Fatih Demircan ve Rafa Pasierbek, fuar süresince gösteri alanındaki performanslarıyla izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Ayrıca, tüm ziyaretçilerin katılım gösterebilecekleri sürpriz etkinlikler, oyunlar ve DJ performansları da 4 gün boyunca motosiklet ve bisiklet tutkunlarına keyifli bir deneyim yaşatacak.

21 Nisan 2022 Perşembe günü saat 14:00’te genel ziyarete açılacak fuarın giriş biletlerinin Biletix ve Mobilet üzerinden satışı devam ediyor.

Ticaret Bakanlığı’nın duyurusu gereğince, fuar alanına girişlerde HES kodu sorgulaması yapılmayacak, ancak kapalı alanlarda sosyal mesafenin sağlanamaması durumunda maske takılması zorunlu olacak.

Ayrıntılı bilgi için: www.motobikeistanbul.com.tr

Bunları da beğenebilirsin