Renault Trucks’tan Yeni Özel İkinci El Serisi: T Robust 13L

Renault Trucks, sağlamlığa odaklanan yeni özel ikinci el modeli T Robust 13L‘yi tanıttı. Üreticinin tasarım ekipleri tarafından yenilenen bu Renault Trucks T, dinamik ve iddialı bir tarza sahip ve iyi bilinen uzun ömürlülüğü için uyarlanmış hizmetlerden yararlanıyor.

RENAULT TRUCKS’TAN YENİ ÖZEL İKİNCİ EL SERİSİ: T ROBUST 13L

Renault Trucks, sağlamlığa odaklanan yeni özel ikinci el modeli T Robust 13L‘yi tanıttı. Üreticinin tasarım ekipleri tarafından yenilenen bu Renault Trucks T, dinamik ve iddialı bir tarza sahip ve iyi bilinen uzun ömürlülüğü için uyarlanmış hizmetlerden yararlanıyor.

Küresel bir kamyon sürücüsü sıkıntısı bağlamında nakliyeciler, sürücüleri cezbetmek ve elde tutmak için bir kaldıraç olarak kamyonlarının tasarımına çok daha fazla özen gösteriyorlar. Renault Trucks‘ın özel ikinci el serisi T 01 Racing‘in başarısı bunun kanıtı. Fransız üretici, şimdi çekici bir tasarıma sahip yeni bir özel ikinci el seri olan T Robust 13L‘yi piyasaya sürüyor.

Aracın sağlamlığını ve Renault Trucks’ın 13 litrelik motorlardaki uzmanlığını yansıtan iç ve dış tasarım Renault Trucks T Robust 13L‘nin görsel kimliği, markanın mirasını, uzun ömürlülüğünü ve kamyonlarının sağlamlığını bünyesinde barındırıyor.

Renault Trucks tasarımcıları, üreticinin karakteristik renkleri olan gri, siyah ve kırmızıyı kullanmayı ve ikonik elmas şekli etrafında çalışmayı seçti.

Üstyapıdaki canlı çizgiler, 13 litrelik motorun gücününün ve uzun ömürlülüğünün yanı sıra Renault Trucks deneyimini ifade ediyor.

Farların altına ve basamağa kırmızı detaylar eklenirken, kırmızı bijon kapakları kamyonun parçalarını hareket halinde ön plana çıkararak sağlamlığını ve motorunun gücünü yansıtıyor.

T Robust 13L kelimeleri kamyonun ön ve yan tarafında yer alıyor. Renault Trucks’ın Halle du Design (HDD) ekipleri, endüstri ve spor dünyasını anımsatan kalın, mekanik bir tipografi seçti.

Tarz kapı açılır açılmaz kendini gösteriyor. Göz hizasında, koltuğun yan tarafında özel serinin adını taşıyan bir etiket bulunuyor. Kapının bumerang şeklindeki iç kısmı da karbon kaplama ve özel işaretlerle elden geçirildi. Ön paneldeki karbon kaplama, gövdenin şık tasarımını yansıtan yeni üçgen şekiller ve çizgilerle yeniden tasarlandı.

Dışarıdan görülebilmesi için ranzanın üzerine T Robust 13L yazan bir levha yerleştirildi. Koltuklar, özel serinin adının işlendiği nefes alabilen 3D file kaplamalarla kaplanırken T Robust 13L markalı paspaslar konuldu. Dış tasarımda olduğu gibi, kapak tutamakları da dahil olmak üzere kırmızının zarif dokunuşları eklendi.

Aracın sağlamlığı ve Renault Trucks desteği

Bu yeni özel ikinci el sürümü, güvenilirliği, gücü ve tork performansıyla tanınan bir DTI 13 Euro VI step D motorla donatılıyor. Bu 13 litrelik motor son derece sağlam ve bir milyon kilometreyi aşacak şekilde tasarlandı.

T Robust 13L, Renault Trucks İkinci El Kamyon Merkezi‘ndeki uzmanlar tarafından seçilen, hazırlanan ve dönüştürülen yeni ikinci el bir kamyon temel alınarak tasarlandı. Boyama gibi en hassas işlemler, üreticinin Bourg-en-Bresse’deki üretim tesisinde bulunan ikinci el kamyon dönüştürme ve uyarlama birimi olan İkinci El Kamyon Fabrikası‘nda gerçekleştiriliyor.

Son olarak, nakliyecilerin gönül rahatlığı için Renault Trucks T Robust 13L, yeni bir araçla aynı seviyede desteğe sahip bulunuyor. Araç, üreticinin 3 yıl veya bir milyon kilometre garantisi ve aşınan parçalar için bir bakım anlaşması ve beklenmedik arızaları önlemek için bağlantılı bir hizmetten oluşan Excellence Predict sözleşmesi ile birlikte geliyor.

İkinci el kamyon faaliyeti, Renault Trucks tarafından taahhüt edilen küresel döngüsel ekonomi yaklaşımının bir parçası. Üretici, uzun ömürlü olacak şekilde tasarlanan kamyonlarının ömrünü uzatmak için çalışıyor: güncellemeler yapılıyor ve araçlar pazarın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yenileniyor veya dönüştürülüyor (İkinci El Kamyon Fabrikası). Bu sayede elmas logolu marka, araçlarının değerini korumayı taahhüt ediyor.

Bunları da beğenebilirsin