SECL Madencilik İçin 42 Dev EARTHMAX SR 468 BKT Lastikleri

Hindistan'daki bu önemli sipariş ile, Arazi lastiği üreticisi Grup, yol dışı sektörde kilit rol oynayan firma olarak konumunu doğruladı. Başarısını dev segmentinde de gösterdi.

SECL MADENCİLİK İÇİN 42 DEV EARTHMAX SR 468 BKT LASTİKLERİ

BKT bugün SECL’e (South Eastern Coalfields Ltd.) yapılacak 40.00 R 57 boyutundaki 42 dev EARTHMAX SR 468 lastik tedariki ile Yol Dışı sektörde aldığı önemli bir siparişi duyurdu. Bu firma, Hindistan Hükümeti Kömür Bakanlığı’na ait bir madencilik şirketi SECL için üretilen 6 lastiğin ilk partisi halihazırda gönderilirken, bir hafta içinde 2 parti daha müşteriye ulaştırılacak. Bu, BKT’nin madencilik sektöründeki konumunu pekiştiren ve Grubun Yol Dışı sektörde önemli bir oyuncu olduğunu doğrulayan önemli bir dönüm noktası niteliğindedir.

EARTHMAX SR 468, Hindistan’ın Bhuj kentindeki BKT tesisinde üretilen ve en zorlu koşullarda çalışan sert damperli kamyonları donatmak için tasarlanan, 57″ boyutunda BKT tarafından üretilen en büyük lastiktir.

Bu devasa lastik, Tamamen Çelik yapısı sayesinde vurmalara ve delinmelere karşı özellikle dayanıklı olmasıyla öne çıkmaktadır ve bu nedenle engebeli ve çamurlu arazi için uygundur. EARTHMAX SR 468’in diğer etkileyici özellikleri arasında, her ikisi de üretilen ısıyı sınırlandırmak üzere oluşturulmuş özel sırt tasarımı ve hamuru yer almaktadır. E-4 sırt derinliği, çok zorlu koşullarda olağanüstü direnç sağlar.

Bu olağanüstü boyuttaki lastikten alınan bu sipariş, markanın her gün doğrudan kullanıcılardan aldığı talep ve geri bildirimler sayesinde yönlendirilen bir seçim olan Dev segmente girme ve yatırım yapma isteğini ödüllendiriyor.

2700’ün üzerinde lastik teklifi ile BKT, sektördeki profesyonellerin tüm ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılamak için bu segmentte de yeni çözümler geliştirmeye devam edecektir.

Bunları da beğenebilirsin