Strenx®’in Sıra Dışı Esnekliği İle Yüksek Erişim Performansı

MPG A.Ş. mobil hidrolik vinç üretimdeki en temel hedefi kapsamında yüksek kaldırma kapasitesine, daha yüksek uzanma mesafesine minimum vinç ağırlığı ile ulaşmak için Strenx® ürünlerini kullanıyor. Kuruluşundan bu yana Strenx® ürünlerini kullanan MPG A.Ş., üretim kalitesinin her geçen gün yükseldiğini açıkladı.

Ana üretim dalı mobil hidrolik vinçler olan ve Konya’da faaliyetlerini sürdüren MPG A.Ş., kuruluşundan bu yana üretim hattında Strenx® çelikleri ile ürünlerini şekillendiriyor. Araç üstü katlanır bomlu hidrolik vinçler ve araç üstü teleskobik bomlu hidrolik vinçler olarak iki alanda üretime yoğunlaşan MPG A.Ş., sadece Türkiye’de değil dünyanın çeşitli ülkelerine de ürünlerini ihraç ediyor. SSAB tarafından üretilen çelikleri, kuruluşlarından bu yana tercih ettiklerini vurgulayan MPG A.Ş. Genel Müdürü Veysel Alver, “Bu kalitede piyasada alternatif zaten bulunmuyor ve yüksek mukavemetli çelik denildiğinde de ilk akla Strenx® geliyor.” dedi.

Kurulduğu Günden Bugüne Değişmeyen Güven

Alver, SSAB’nin ürünü piyasaya sunduğu 2015 yılından bu yana kullandıklarını belirtirken mobil hidrolik vinçlerin bomlarında Strenx® 960 ve Strenx® 1100, şaselerinde ise Strenx® 700 çeliklerini kullandıklarını açıkladı. Alver, “İstediğimiz kalitede sonuç alabilmek için de tercihimizi Strenx®’den yana kullanıyoruz.” şeklinde konuştu.

 Strenx

İşlenebilirlik Avantaj Sağlıyor

Strenx®’in bükülebilirlik özelliği, üreticiler için büyük avantajlar sunuyor. Alver, “Bizim beklentimiz küçük radyüslerde bile sorunsuz bir büküm gerçekleştirebilmek. Bunu da Strenx® ile kolaylıkla yapabiliyoruz. Büyük bir avantaj elde etmiş oluyoruz.” dedi.

Teknik Eğitimlerle Sorunsuz Üretim

Üretimin her alanında eğitime önem veren MPG A.Ş., SSAB tarafından temin edilen her ürünün detaylı eğitimlerini tamamladıktan sonra üretim hattına geçiyor. Ürünlerin tasarım sürecinde SSAB teknik danışmanlarıyla görüştüklerini ifade eden Alver, “Strenx®’i nasıl keseceğimizi, nasıl bükeceğimizi, atölyemizde nasıl elleçlememiz gerektiğine kadar her türlü eğitimi alıyoruz. Özellikle Strenx®’in yorulma eğilimlerini, yorulma gerilmelerini düşürmeyi veya ömür devrini uzatmayı eğitim alarak öğreniyoruz. Bu da ürünlerimize yansıyor.” açıklamasını yaptı.

My Inner Strenx® ile Pazar Payı Artıyor

MPG A.Ş., My Inner Strenx® program üyeliğiyle de üretiminde kusursuzluğu garanti altına alıyor. Program üyeliğinin avantajlarını özetleyen Veysel Alver, “My Inner Strenx® üyeliği, kullanmış olduğumuz Strenx® çeliklerinin elleçlemeden tutun da kesilip, bükülüp, kaynatılıp boyanmasına kadar her türlü sürecin SSAB mühendisleri tarafından kontrol edildiği, doğrulandığı ve onaylandığı anlamına geliyor. Özellikle henüz yer almadığımız ihracat pazarlarında bu program sayesinde önemli avantajlar elde ediyoruz.”  ifadelerini kullandı.

Kullanılan Strenx® ürünleri

– Strenx® 700 çelikleri – şaselerde

– Strenx® 960 Strenx® 1100 çelikleri bomlarda

Strenx® ile elde edilen avantajlar

– Daha yüksek kaldırma kapasitesi

– Daha yüksek uzanma mesafesi

– Minimum vinç ağırlığı

– Kesim, kaynak ve bükmelerde daha kolay işlenebilirlik

Bunları da beğenebilirsin