Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
  • Haberler
  • Teslimatlar
  • Kampanyalar
  • Röportaj
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Bizi takip edin
Teslimatlar

IVECO’dan İzmit Belediyesi’ne dev teslimat

17 Ağustos 2020
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

İzmit belediyesine 7 adet Eurocargo 180E32K çöp kamyonu, 7 adet Eurocargo 100E19K çöp kamyonu, 7 adet Eurocargo 180E32 arazöz, 3 adet 100E19K arazöz, 3 adet Eurocargo 100E19 vakumlu yol süpürme aracı, 1 adet 100E 19 sepetli platform, 12 adet Eurocargo 150E21K çöp kamyonu, 5 adet 70C16 Daily çöp kamyonu, 4 adet Eurocargo 180E32K vinçli çöp kamyonu, 9 adet de açık kasalı Daily olmak üzere toplam 58 adet IVECO araç teslim edildi.

Törende ilk konuşmayı yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet şunları söyledi “Kendi makam aracını kullanan ve benzin dahil tüm ihtiyaçlarını cebinden yapan bir belediye başkanı olarak makam aracı değil, hizmet aracı alalım dedik. Hizmet edebilmesi için kiralanan ama ciddi meblağlar ödenen bütün araçlarımızın tümünü satın almaya karar verdik, bu şekilde her ay 1 milyon Türk Lirası bir tasarrufu başlatmış olduk. Bugün belediyemizin artık çok güçlü araç filosu oldu”

IVECO Türkiye adına hafif ve orta ticari araç satış müdürü Erkan Erşin, ve bölge satış müdürü Çağatay Akyol İzmit belediye başkanına günün anısına bir plaket takdim etti. Erkan Erşin IVECO markası ile ilgili bilgileri aktardıktan sonra şunları söyledi, ”Bugün burda çeşitli görevler için kullanılacak 58 adet aracın teslimatını gerçekleştirmekten son derece memnuniyet duyuyoruz. Teslim edilen araçların her biri bulundukları segmentde üstün ürün özelliklerine sahip. İzmit belediyesinin bugün teslim edilen araçlardan memnun kalacaklarına eminiz ve kendilerini satış sonrası hizmetlerde de yalnız bırakmayacağımız sözünü veriyorum. Bu işbirliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor, herkese en derin saygılarım sunuyorum.”

Törende bulunan IVECO Daily ve Eurocargo’dan sorumlu ürün müdürü Suha Yılmaz da yetkililere ürünler ile ilgili detaylı bilgiler aktardı.

Program İzmit belediyesi tarafından satın alınan araçların tören alanından geçişi ile sona erdi.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Akcan Holding’e Yeni Nesil Elektrikli Güç: Mercedes-Benz eActros
TEMSA, Batman Belediyesi’ne 10 yeni araç teslim etti
Kochex Asya ve Avrupa Yatırımlarında Büyüyor: 106. Tırsan
Mercedes-Benz Türk, Arıkan Turizm Filosunu Tourismo 15 2+2 Otobüslerle Güçlendirdi
Aşkale Çimento lojistik gücünü 10 yeni nesil MAN TGS ile perçinledi
ETİKETLENDİ:Ivecomansetteslimat

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Ticari Araçlar Dünyası; lojistik, yedek parça, sektörel haberler ve özel röportajlarla ticari araç dünyasının nabzını tutuyor. Sektördeki en güncel teslimatları, kampanyaları ve fuar gelişmelerini dijital platformumuz ve E-Dergi sayılarımızla takip edebilirsiniz. Ticari araç sektörünün güvenilir bilgi kaynağı.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?