Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
  • Haberler
  • Teslimatlar
  • Kampanyalar
  • Röportaj
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Bizi takip edin
Teslimatlar

Karsan’dan Turgutlu’ya 40 adetlik jest

3 Mart 2017
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 1 dakikadır.
PAYLAŞ

Turgutlu 15 Temmuz Şehitler Alanı’nda düzenlenen teslimat törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Karsan Pazarlama Müdürü Mehmet Apak ve çok sayıda davetli katıldı.

 Kuruluşunun 50. yılını geride bırakan ve Bursa’da yer alan  iki fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, Manisa Belediyesi’nin başlattığı toplu ulaşımda dönüşüm hamlesinin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyor. Dönüşüm projesi kapsamında Manisa’nın Salihli İlçesi’ne 36, Akhisar İlçesi’ne 74 adetlik teslimat gerçekleştiren Karsan, son olarak Turgutlu’ya 40 adetlik Jest teslimatı yaptı. Teslimat töreninde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Karsan Pazarlama Müdürü Mehmet Apak da hazır bulundu.

Manisa’daki toplu taşıma araçlarını çağın teknolojisine uygun, ekonomik, konforlu, çevreye duyarlı ve engelli erişimine uygun araçlarla değiştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, modern dönüşümdeki önemli katkılarından dolayı Karsan’a teşekkürlerini sundu. Karsan’ın toplu ulaşıma kazandırdığı ürün ve hizmetlerle ilgili bilgiler veren Karsan Pazarlama Müdürü Mehmet Apak ise, 40 adet Jest’in temsili anahtarını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teslim etti.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Akcan Holding’e Yeni Nesil Elektrikli Güç: Mercedes-Benz eActros
TEMSA, Batman Belediyesi’ne 10 yeni araç teslim etti
Kochex Asya ve Avrupa Yatırımlarında Büyüyor: 106. Tırsan
Mercedes-Benz Türk, Arıkan Turizm Filosunu Tourismo 15 2+2 Otobüslerle Güçlendirdi
Aşkale Çimento lojistik gücünü 10 yeni nesil MAN TGS ile perçinledi
ETİKETLENDİ:Karsanmansetteslimatturgutlu

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Ticari Araçlar Dünyası; lojistik, yedek parça, sektörel haberler ve özel röportajlarla ticari araç dünyasının nabzını tutuyor. Sektördeki en güncel teslimatları, kampanyaları ve fuar gelişmelerini dijital platformumuz ve E-Dergi sayılarımızla takip edebilirsiniz. Ticari araç sektörünün güvenilir bilgi kaynağı.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?