Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
  • Haberler
  • Teslimatlar
  • Kampanyalar
  • Röportaj
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Bizi takip edin
FUARHABER

Autopromotec ve EGOD Yeni Fırsatlar için İşbirliği Yaptı

21 Şubat 2025
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 3 dakikadır.
PAYLAŞ

Autopromotec CEO’su Renzo Servadei; Türkiye bugün, otomotiv sektöründe dünya çapında kabul gören bir üretim üssü ve marka haline geldi. Türkiye Autopromotec’te uzun zamandır, gerek milli katılım bazında, gerekse bireysel firmalar olarak yer alıyor. EGOD-Ege Otomotiv Derneği ile yeni bir işbirliğine başlamaktan ötürü çok mutluyuz. İzmir Otomotiv Üreticilerini Autopromotec’25 ile Avrupa ve İtalya’nın otomotiv merkezine taşıyarak, yeni birlikteliklere fırsat tanıyacağız. Autopromotec’te bu yıl yine fuar süresince yapılacak, ikili görüşmelerin ve Türk Otomotivi ile ilgili çalışmaların, İzmir ve EGOD-Ege Otomotiv Derneği Firmalarına büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz.

İçindekiler
“İtalya, Türk otomotiv sanayisinin potansiyelinin farkinda” “EGOD’dan Fuara tüm bileşenleri ile katılacak”Türk Firmalar İçin Müthiş Fırsatlar

“İtalya, Türk otomotiv sanayisinin potansiyelinin farkinda”

Autopromotec Fuarı Türkiye Temsilcisi ve İtalya-Türkiye arası şirket evliliklerine imza atan Sancar Consulting Genel Müdürü Adnan Tolga Sancar, 2024 yılını otomotiv’de 37.2 milyar dolar, yan sanayi’de 14.9 milyar dolar’lık rekor ihracat rakamları ile noktalayan Türk Sanayicisinin, ihracatını daha da arttırması için mükemmel bir fırsat sunuyoruz. İtalya ve Türkiye, bölgenin stratejik ortak iki ülkesidir. Türk Üreticilere güveniyoruz ve Türkiye’nin otomotivdeki potansiyelinin farkındayız. Autopromotec olarak, Türkiye’nin İtalya ile ticaretini artırması için profesyonel bir zemin hazırladık. Ege Otomovcilerini bu fırsatı yakalamaya davet ediyoruz, dedi.

Egod – Ege Otomotiv Derneği Başkani Mehmet Torun, Türk otomotiv sektörünü uluslararası alanda daha güçlü bir konuma taşımak ve küresel iş birliklerini artırmak amacıyla yaptıkları girişimlerin sonucu bu anlaşmayı imzaladıklarını söyledi. Türkiye otomotiv sektörünün 2002 yılından bu yana ihracat şampiyonu konumunda olduğunu ve 2024 yılında 37 milyar 211 milyon dolar ihracat gerçekleştirdiğini hatırlatan EGOD Başkanı Torun, “Bu büyük başarının içinde Ege Bölgesi’nin payını artırmak ve üyelerimizi küresel pazarlara daha güçlü bir şekilde entegre etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 “EGOD’dan Fuara tüm bileşenleri ile katılacak”

EGOD Başkanı Torun, bu kapsamda, EGOD olarak Autopromotec Bologna 2025’te kendi stantlarının yer alacaklarını, hem EGOD’u hem de üyelerini uluslararası arenada temsil edeceklerini vurgulayarak, “Ege Otomotiv Derneği olarak, Türk otomotiv endüstrisinin global liderliğine katkı sağlama vizyonumuz doğrultusunda, üyelerimizin uluslararası ticarette daha etkin rol almasını desteklemeye devam ediyoruz. Autopromotec Bologna 2025 iş birliği, sadece bir fuar katılımından öte, sektörümüzün küresel rekabet gücünü artırma yolundaki önemli bir adımdı” diye konuştu.

Türk Firmalar İçin Müthiş Fırsatlar

Dünya’nın en önemli satış sonrası ürün ve hizmetler fuarlarından biri kabul edilen Autopromotec, 1965’den beri, 2 yılda bir Bologna’da yapılıyor. Autopromotec 2025 fuarı, 162.000 m2’lik kapalı alanda rekor düzeyde katılım ve ziyaretçi ile yapılması bekleniyor. Türkiye’den hem bireysel, hem de milli katılımın yapılacağı Autopromotec 2025 Uluslararası Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetler Fuarı”, İtalya’nın Bologna Şehrinde, 21 Mayıs 2025 tarihinde kapılarını açacak.

Bu haberler ilginizi çekebilir

UND Kadın Tır Sürücü Akademisi 2. Dönem Mezunlarını Verdi
Mercedes-Benz Türk’ten Erzurum’a Yeni Yatırım
KAREL’den Ford Trucks’a Yerli Android Multimedya Sistemi
Türkiye’nin Otomotiv Satış Sonrası Üssü: Automechanika Istanbul
Akcan Holding’e Yeni Nesil Elektrikli Güç: Mercedes-Benz eActros
ETİKETLENDİ:Adnan Tolga SancaranahaberautopromotecEGODhaberihracatitalyamansetticariTicari Araçticari araçlartürkiyeyedek parça

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Ticari Araçlar Dünyası; lojistik, yedek parça, sektörel haberler ve özel röportajlarla ticari araç dünyasının nabzını tutuyor. Sektördeki en güncel teslimatları, kampanyaları ve fuar gelişmelerini dijital platformumuz ve E-Dergi sayılarımızla takip edebilirsiniz. Ticari araç sektörünün güvenilir bilgi kaynağı.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?