Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Ticari Araçlar DünyasıTicari Araçlar Dünyası
  • Haberler
  • Teslimatlar
  • Kampanyalar
  • Röportaj
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Tesli̇matlar
  • Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Loji̇sti̇k
  • Yedek Parça
  • Fuarlar
  • Dernek
  • News
  • E-DergiYeni
Bizi takip edin
FuarlarHaberler

Maysan Mando, Automechanika Frankfurt’ta Ses Getirdi

14 Ekim 2024
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 3 dakikadır.
PAYLAŞ

 Ticari Araçlar Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nurten Berberoğlu’na fuarı değerlendiren Maysan Mando Satış ve İş Geliştirme Müdürü Vecibe Kaplan Arslan, “En son 2022 yılında Automechanika Frankfurt’a katılmıştık. O dönem Çinlilerin ve Rusların olmaması nedeniyle yavaş bir fuardı. Bu yıl ise eski dönemki kalabalıklığa ulaştığını görüyoruz. Yeni müşterilerimizle güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz.” dedi.

Vecibe Kaplan Arslan – Maysan Mando Satış ve İş Geliştirme Müdürü

 

“Son 3 yılda 3 kat büyümeyi garanti ettik”

Bu yıl 55. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Maysan Mando’nun ürün gamında; binek ve hafif ticari araçlar, otobüs ve kamyon, traktör, koltuk ve askeri uygulamaların yanı sıra traktörden forklift gibi elektrikli diğer taşıma araçlarına kadar, geniş bir amortisör yelpazesi yer alıyor. Maysan Mando’nun ürün grubu hakkında konuşan Arslan, “Bizim ana segmentimiz  binek araçlar. Daha çok amörtisör sağlıyoruz. Son 3 yılda 3 kat büyümeyi garanti ettik firma olarak. Mando grubunda ağır ticari, traktör, tramvay, tanklar gibi sistemleri de amörtisör ve süspansiyon ürettiğimiz için bu alanda da ciddi taleplerimiz var. Mando’nun fren, direksiyon gibi farklı ürün grupları da var. Mando’da süspansiyon hâlâ çok büyük. Biz de Mando süspansiyon grubunda en büyük firmalarından birisiyiz. Yaklaşık 13 milyon kapasitesi olan Bursa’da fabrikamız var.  Biz de ülkemize ve sektöre değer katmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yeni Pazarlara Açılma Hedefi

Automechanika Frankfurt Fuarı’nın kendileri açısından son derece verimli geçtiğini kaydeden Arslan, küresel müşteri talepleri doğrultusunda yenilikçi ve katma değerli ürünler üretmeye devam ettiklerine vurgu yaparkenfuar süresince ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olduklarını kaydetti. Arslan, “Şirket olarak, katılımcı ve ziyaretçi olduğumuz fuarlarda, yeni pazarları ve yeni müşterileri portföyümüze katmak için çabalarımız devam ediyor. Globalde tanınan ve büyük ölçekli farklı firmaların talepleri gelmeye devam ediyor. İhracatta her zaman ana pazarımız yakınlık sebebiyle Avrupa. Ancak gelişen konjonktürde, özellikle Kuzey Amerika, Güney Amerika, Kuzey Afrika ve Asya pazarlarındaki artış taleplerine yanıtsız kalmadık ve yeni iş ortaklıklarına imza attık. Hem yeni müşteri kazanımları hem de mevcut iş ortakları ile iş hacimlerimizi artırma konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Yaptığımız yenilikçi çalışmalarla sektörün gelişimine öncülük etmeye devam ederken, global ayak izimizi güçlendirmeye ve Türk otomotiv sektörünün gelişimine katkı sağlamaya devam etme hedefindeyiz” dedi.

 

Sektörün Global Gücü

Maysan Mando, toplam üretiminin yüzde 68’lük bölümünü yurt içi ve yurt dışı OEM üreticilerine gerçekleştirirken kalan yüzde 32’lık bölümüyle de pazardaki güçlü konumu ile yurtiçi aftermarket talebini karşılıyor. Maysan Mando aynı zamanda, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Orta Doğu, Kuzey Afrika, Kuzey Amerika ve Türki Cumhuriyetleri içeren 50’ye yakın ülkeye ürünlerini ihraç ediyor.

Bu haberler ilginizi çekebilir

otokar
Otokar “Servis Günleri” Başladı
Mercedes-Benz Türk’te Yeni CEO Dönemi: Heiko Selzam Göreve Geliyor
Karsan, Otonom e-ATAK ile Bir İlki Daha Hayata Geçirdi
IVECO’dan Hatay’a Stratejik Yatırım: S.A.M. Otomotiv Yeni Tesisini Açtı
Schmitz Cargobull’dan Türkiye’de Yüzde 100 Smart Treyler Dönemi
ETİKETLENDİ:habermansetMaysan Mandoticariticari araçlar

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Ticari Araçlar Dünyası; lojistik, yedek parça, sektörel haberler ve özel röportajlarla ticari araç dünyasının nabzını tutuyor. Sektördeki en güncel teslimatları, kampanyaları ve fuar gelişmelerini dijital platformumuz ve E-Dergi sayılarımızla takip edebilirsiniz. Ticari araç sektörünün güvenilir bilgi kaynağı.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi Arşivi
  • Fuar takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?