750 TIRSAN ARACI İLE ABC, TAŞIMACILIKTA SINIR TANIMIYOR

Güvenilir lider Tırsan; Kayserinin öncü lojistik firmalarından biri olan ABC Lojistik’e 311 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus teslim etti. Firmanın son alımı ile filosundaki Tırsan araç sayısı 750 adede ulaştı.

750 TIRSAN ARACI İLE ABC, TAŞIMACILIKTA SINIR TANIMIYOR

Ar-Ge yetkinliği ve üretim gücü ile taşımacılığın her sektöründeki müşterilerinin ihtiyaçlarını tam karşılayan Tırsan, Adapazarı fabrikasında teslimatlarına devam ediyor. Tırsan’ın gerçekleştirdiği teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, ABC Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilen, ABC Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Bilen ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamada bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “İlk kurulduğu günden bugüne Tırsan ürünlerini kullanan ABC Lojistik üçüncü jenerasyonun işin başında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Nuhoğlu, ABC Lojistik, bizim 1984 yılından bu yana çalıştığımız bir firma. İlk olarak Ergun Bey’in rahmetli babası Ali Bilen ile çıktığımız yola, sonrasında Ergun Bey ile devam ederek başarılı projelere imza attık. Şimdi ise üçüncü jenerasyon olan Ergun Bey’in oğulları Ali ve Atakan Beyler ile yola devam ediyoruz. Bugün, 2023 yılı için anlaşmasını yaptığımız 311 adetlik araçların teslimatını gerçekleştiriyoruz. Bu teslimatla birlikte ABC’ye toplamda 750 adet araç teslim etmiş oluyoruz. Her zaman söylediğim gibi, treyler seçimi firmaların kaderlerini belirleyecek kadar önemlidir.  Bundan dolayı özellikle altını çizerek belirtmek isterim ki Tırsan ailesi olarak, 46 yıldır bizler yatırım aracı üretiyor ve müşterilerimize lojistik sektörünün her alanında katma değer sağlıyoruz. Bunun yanı sıra, her zaman olduğu gibi satış sonrası tüm süreçlerde de müşterilerimizin her koşulda yanında oluyor ve olmaya da devam ediyoruz. Çetin Nuhoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti, 2023 yılında da ABC Lojistik’in filo yatırımında her zaman olduğu gibi yine Tırsan’ı tercih etmesinden büyük memnuniyet duyuyor ve başarılı iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine tüm samimiyetimle inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

Tırsan Araçları İle Hem Zamandan Hem De Maliyetten Tasarruf Ediyoruz

Gerçekleştirilen törende yaptıkları yatırımı değerlendiren ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, “ABC Lojistik olarak, Tırsan ile uzun yıllardır devam eden başarılı ve güçlü iş birliğimizden dolayı çok memnunuz. Firma olarak önceliğimiz, hizmet verdiğimiz müşterilerimizin başarılı olmalarına yardımcı olmak, ticaret süreçlerini verimli hale getirebileceğimiz yaratıcı çözümler ortaya koymak ve her alanda avantajlı olmalarını sağlamaktır. Bundan dolayı, treyler yatırımlarımızda her zaman tek tercihimiz Tırsan oldu. Bunun yanı sıra, Tırsan ürünlerinin kalitesine ve verimliliğine vurgu yapan Bilen, Firmamız özellikle demiryolu ve denizyolu taşımacılığı yapmaktadır. Yeni alımını yapmış olduğumuz intermodal taşımacılığa uygun Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus araçlar ile filomuzu daha da güçlendirerek hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlayacağız” dedi.

ABC Lojistik’in faaliyetleri hakkında da bilgi veren Ergun Bilen, “1992 yılından bu yana sektörde kazandığımız engin tecrübemiz ve yenilikçi kimliğimiz ile müşterilerimize lojistik kapsamında çeşitli hizmetler vermeye devam ediyoruz. Hizmet verdiğimiz her konumda iş ortaklarımız ile birlikte büyüyor ve gelişiyoruz. Firma olarak; taşıma, depolama ve dağıtım alanlarını ustaca yürütmenin yanı sıra, müşterilerimize stratejik çözümler üreterek bu zaman dilimini en verimli şekilde kullanmalarına da yardımcı oluyoruz. Bu konuda da en büyük destekçimiz yine Tırsan, gerek araçların dayanıklılığı, hafifliği ve esnekliği ile filomuza verimlilik ve hız kazandırması, gerekse sahip olduğu geniş satış sonrası hizmetleriyle, tüm operasyonel süreçlerimizde her zaman ve her koşulda yanımızda olması bizim için çok önemli. Sayın Çetin Nuhoğlu’nun da söylediği gibi, Tırsan ile uzun yıllardır başarılı ve güçlü bir iş birliği içerisindeyiz. Bu başarılı ve güçlü iş birliğinin daha da uzun yıllar kesintisiz süreceğine inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, patentli K-Fix sistemi sayesinde, yüklerin en güvenli şekilde taşınmasını sağlıyor. Televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 adet yük bağlama noktası sayesinde, 500’den fazla yükleme kombinasyonu sunan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus’ın üst yapısı ve perdeleri Code XL standartlarına %100 uyum sağlıyor.

T.SCS X+  aracı, Tren Yükleme Sistemi opsiyonu sayesinde filo yönetiminde esnekliği artırmak üzere geliştirilmiştir. Bu opsiyon içerisinde, 2 x 2 adet Tren Vinç Bağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıkları bulunmaktadır. Sistem, “e-f-g-i” vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine de uyumludur. Ayrıca Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, sahip olduğu arka açılır baba sistemi ile 600 mm ekstra arka giriş genişliği sağlayarak, kullanıcılara operasyonel kolaylık avantajı sunmaktadır. Ayrıca araçta, ADR mevzuatına uygun 2 adet yangın dolabı ve araç arka kapısında 1 adet ADR plakası bulunmaktadır.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi sayesinde; 2.800, 2.850, 2.950 ve 3.000 mm iç net opsiyonları ile maksimum yükleme imkânı sunuyor ve yükleme esnasında 500 mm ekstra kaldırma özelliği ile operasyonel hız ve verimlilik avantajı sağlıyor. Ayrıca, 7,200 kg forklift aks yüküne dayanımlı taban özelliği ile Tenteli Perdeli Maxima Plus, şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde ürünleri 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alıyor.

 

Bunları da beğenebilirsin