Güney Koreli Junjin’den Afet Treylerine destek!

Kahramanmaraş depreminin ardından TREDER’in geliştirdiği Afet Treylerine, Güney Kore merkezli ve Koluman Otomotiv Endüstri tarafından Türkiye’de lisanslı üretim yapılan Junjin firması da katkı verdi. TREDER Başkanı Yalçın Şentürk ve Koluman Otomotiv Endüstri YKB Kaan Saltık desteklerinden ötürü Junjin CEO’su Hyunguk Ko’ya plaket takdim etti.

Güney Koreli Junjin’den Afet Treylerine destek!

 Koluman’ın Samandıra tesislerinde 31 Temmuz 2023 tarihinde yapılan törene Junjin CEO’su Hyunguk Ko, Yurtdışı Satış Bölge Müdürü SeonTak Choi, Koluman Otomotiv Endüstri YKB Kaan Saltık,  Koluman Otomotiv Endüstri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yaman, Koluman Motorlu Araçlar SSH Müdürü Ejder Köse, Koluman Holding Pazarlama Yöneticisi Ali Dikbaş ve TREDER Başkanı Yalçın Şentürk katıldı.

Koluman Otomotiv Endüstri YKB Kaan Saltık, “Depremin ardından bizleri ilk arayan ve desteğe hazır olduklarını açıklayan kişilerin arasında Junjin CEO’su bulunuyordu. 2005 yılından beri karşılıklı güven ve sevgiye dayalı iyi bir iş birliğimiz var. Junjin, Afet Treylerine katkı yapmak istedi. Bizler de bugün ziyaretleri sırasında bu törenle teşekkür etmek istedik” şeklinde konuştu.

Yerlilik oranı yüzde 75’i geçti, gelecek yıl kapasiteyi 200 adede çıkaracağız

Koluman Otomotiv Endüstri YKB Kaan Saltık, Junjin ile olan iş birliklerini şöyle anlattı: “2005 yılında ithalatla başladık. 2013 yılında da Türkiye’de lisanslı üretime geçtik. Pazarın en çok ihtiyaç duyduğu 38 metrelik model ile başlayan üretime 52, 47, 43 metrelik modelleri ekleyerek devam ediyoruz. Tarsus’ta üretilen beton pompaların yerlilik oranı yüzde 75’in üzerinde. Türkiye beton pompası pazarının bu yıl 430-450 dolayında olmasını bekliyoruz. Koluman Junjin olarak bu yıl 125 adet üretim yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki yıl kapasitemizi 200 adede çıkaracağız. Bunun için önemli bir otomasyon yatırımı yapacağız.”

treyler

“Koluman en güçlü ortağımız”

Koluman’ın kendileri için en güçlü ortak olduğunu vurgulayan ve yeni projelere devam edecekleri mesajları veren Junjin CEO’su Hyunguk Ko, firma hakkında şu bilgileri verdi:

“Junjin, 1990 yılından itibaren sabit ve kamyon üstü beton pompası üretiyor. Ürünlerimiz kalite ve fiyat anlamında rekabetçi. Ürün gamımızda 18 metreden 75 metreye kadar 100’ü aşkın model bulunuyor mevcut. Yıllık 650 adetlik bir üretim kapasitesi var. Türkiye ve ABD ihracatımız birinci pazar konumunda ve üretimin yüzde 60’ı ihraç ediliyor.“

Bunları da beğenebilirsin