Kontur Turizm, 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1’i Teslim Aldı!

Hizmet kalitesini ve standartlarını artırmayı hedefleyen Kontur Turizm, filosuna 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 ekledi. Mercedes-Benz Türk bayisi Merkon Konya tarafından satış işlemleri yapılan araçlar için 2 Şubat’ta bir teslimat töreni düzenlendi.

Kontur Turizm, 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1’i Teslim Aldı!

Şehirler arası yolcu taşımacılığı alanında Türkiye’nin köklü kuruluşlarından Kontur Turizm, hizmet kalitesini sürekli iyileştirme prensibi doğrultusunda araç yatırımlarına devam ediyor. 1982 yılından beri Konya merkezli faaliyet gösteren şirket, 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1’i araç parkına ekleyerek önemli bir yatırımı daha hayata geçirdi.

Mercedes-Benz Türk bayisi Merkon Konya tarafından satış işlemleri yapılan araçlar için 2 Şubat 2023 tarihinde Mercedes-Benz Türk Otobüs Teslimat Holü’nde bir tören gerçekleştirildi. Düzenlenen törende araçlar; Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Grup Müdürü Özgür Taşgın, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Koordinatörü Can Okumuş ve Merkon Konya Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş tarafından, Kontur Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Veli Karakuş ve Kontur Turizm Genel Müdürü Ertuğrul Sarıhan’a teslim edildi.

Kontur Turizm, Mercedes-Benz Türk’ten 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1’i teslim aldı

Kontur Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Veli Karakuş, teslimat töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “İstanbul, İzmir, Konya, Adana ve Antalya başta olmak üzere onlarca ilde konforlu ve güvenli bir şekilde müşterilerimizin ulaşım ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Müşteri memnuniyeti seviyesini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen bir firma olarak, filomuzu son teknolojiye sahip

Bunları da beğenebilirsin