Mercedes-Benz Türk’ten Ateşoğlu Gıda Turizm’e Conecto Solo Teslimi!

Ateşoğlu Gıda Turizm, İstanbul’da şehir içi yolcu taşımacılığı alanında kullanmak üzere Mercedes-Benz Türk’ten 3 adet 2022 model Mercedes-Benz Conecto Solo otobüsü teslim aldı. Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen ve satış işlemleri Ulaşım Motorlu Araçlar tarafından gerçekleştirilen araçların teslimatı kapsamında Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde bir tören düzenlendi.

Mercedes-Benz Türk’ten Ateşoğlu Gıda Turizm’e Conecto Solo Teslimi!

Mercedes-Benz Türk'ten Ateşoğlu Gıda Turizm’e Conecto Solo Teslimi!

Ateşoğlu Gıda Turizm, İstanbul’da şehir içi yolcu taşımacılığı alanında kullanılmak üzere 3 adet 2022 model Mercedes-Benz Conecto Solo otobüsü törenle teslim aldı. Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen araçların satış işlemleri kapsamında, BusStore tarafından 3 adet 2016 model Conecto Solo araç takasa alındı.

Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde gerçekleştirilen törende araçlar, Mercedes-Benz Türk ve Ulaşım Motorlu Araçlar yetkilileri tarafından Ateşoğlu Gıda Turizm Şirket Sahibi Hakan Ateşoğlu’na teslim edildi.

Ateşoğlu Gıda Turizm Şirket Sahibi Hakan Ateşoğlu, törende yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Yeni yatırımımız doğrultusunda son model 3 adet Mercedes-Benz Conecto Solo otobüsü araç parkımıza ekledik. Daha önceki dönemlerde de teslim aldığımız Conecto Solo araçlarımızdan duyduğumuz memnuniyet nedeniyle yeni araç yatırımımızda da Mercedes-Benz Türk’ü tercih ettik. Sahip oldukları özelliklerle daha güvenli, daha konforlu ve daha ekonomik bir şehir içi ulaşım imkanı sunan yeni araçlarımızı İstanbul halkının kullanımına sunduğumuz için oldukça mutluyuz.”

Mercedes-Benz Türk'ten Ateşoğlu Gıda Turizm’e Conecto Solo Teslimi!

Bunları da beğenebilirsin