Saf Holland Treyler Zirvesi’nde Yedek Parçaları Tanıttı

Otomotiv orijinal ekipman üreticisi ve yedek parça tedarikçisi SAF Holland Group, 6. Ağır Vasıta Treyler Zirvesi’nde treyler sektöründe kullanılan ürünleri tanıttı. Saf Holland Servis & Haldex Satış Mühendisi Tunahan Kaplan, 6. Ağır Vasıta Treyler Zirvesi’nde Ticari Araçlar Dergisi’ne konuştu. Kaplan, Saf Holland Group şirket olarak Haldex’deki ürünler hakkında bilgi verdi. Kaplan, “Genel olarak Haldex’in çekici ve treyler sektöründe kullanılan tüm komponentlerini Saf Holland Group Şirket adına Türkiye’deki satışıyla biz ilgileniyoruz.” dedi.

6.Ağır Vasıta Treyler Zirvesi’nde yer alan ürünleri tanıtan Kaplan, “Treyler sektöründe öncü ürünlerden bir tanesi EBS modülatörü, yeni jenerasyon GEN4 olarak tanıttığımız ve piyasada satışına başladığımız ürün. Stantımızda ana modülatör ve yardımcı modülatörümüz bulunuyor. Yeni homologasyon süreçlerinde kullandığımız TPMS ürünlerimiz bulunuyor. TPMS sensörümüz, bağlantı kemeri, RCU ve diagnostik cihazı bulunuyor. Bununla birlikte Info Center ekranımız mevcut. Otomatik drenaj valfi, hava tanklarında kullanıldığında Fren sisteminin garanti süresini 6 ay kadar uzatıyoruz. Çok önemli parçalardan bir tanesi, küçük ve etkili parçalardan bir tanesidir.” şeklinde konuştu.

Şoför Faktörü Ortadan Kalkıyor

Kaplan, konuşmasının devamında ise “Otomatik rampa kolumuz mevcut. Rampa kolunun özelliği yol seviyesini otomatik olarak ayarlaması, şoföre herhangi bir istisna bırakmıyor. Şoför faktörünü ortadan kaldırıyor. Seviye ventili, ABS sensörümüz ve balata aşınma sensörlerimiz mevcut.” açıklamasını yaptı.

Tunahan Kaplan, Saf Holland Servis & Haldex Satış Mühendisi

Lastik Basıncı ve Sıcaklığın Kontrolü TMPS’te

Treyler lastiklerindeki hava basıncını ve sıcaklığı sürekli olarak ölçen TPMS; lastik ömrünü uzatır, yakıt tüketimini azaltır ve lastik patlamalarından kaynaklanan araç arızalarını veya kazaları önler. HALDEX TPMS, her bir treyler lastiğinin hem basıncını hem de sıcaklığını izler ve HALDEX EBS ile tamamen entegre çalışır.

TPMS’in Faydaları

  • Lastik basıncı ve sıcaklığının sürekli ölçümü
  • Lastik temelli arızaları önler ve maliyetlerden tasarruf sağlar
  • Lastik basınç değerlerini kontrol eder ve yakıt tasarrufu sağlar
  • Lastik ömrünü uzatır
  • CO2 emisyonunu azaltır
  • Yol güvenliğini arttırır
Bunları da beğenebilirsin