Sampa, Automechanika Istanbul 2023’ün Şampiyonu oldu!

Ticari araç yedek parça sektöründe önde gelen bir firma olan Sampa, Automechanika Istanbul 2023'te şampiyonluğunu kanıtladı. Sektörün en tanınan uluslararası etkinliklerinden birisi olan Automechanika'da sektörün profesyonelleri ve fuar ziyaretçileri tarafından büyük bir ilgi gördü.

Sampa, Automechanika Istanbul 2023’ün Şampiyonu oldu!

Sampa standları, sadece ilk gününde 3.500 ziyaretçi çekerek fuarın en popüler noktası haline geldi. Etkinlik boyunca, Avrupa’dan Uzak Doğu’ya kadar yaklaşık 10.000 kişi, Sampa ürünlerinin geniş yelpazesini keşfetme fırsatı buldu. Automechanika Istanbul’da bu sene, Sampa United konsepti ile ziyaretçilerine kusursuz bir takım oyunu sergiledi. Sampa, satış ve tedarikçi ağını genişletirken, iş ortaklarıyla potansiyel müşterilerinin buluşması için uygun bir platform sağladı.

Sampa, orijinal stand tasarımı ve etkileyici pazarlama iletişimi materyalleriyle katılımcıları büyüledi. Şampiyonlar Ligi finaliyle aynı güne denk gelen fuarın son gününde, bu ana özel yaptığı “United” filmiyle ilgileri üzerine çekti. Sampa çalışanları bu günü daha eşsiz kılmak için tasarlanmış “Sampa United” formalarını giyerek etkinliğin atmosferine uyum sağladı. Ziyaretçiler ve iş ortakları, Sampa United oyuncularıyla birlikte bu benzersiz atmosferi deneyimledi.

Automechanika 2023

Sampa’nın CEO’su Tarık Altuncu, Automechanika Istanbul organizasyonu hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Automechanika fuarları, sektörümüzdeki öncü etkinliklerdir ve katılan şirketler her zaman ilgi odağı olmuştur. Automechanika İstanbul ise, kıtaların kesişim noktasında konumlanması nedeniyle bu seride önemli bir yer tutuyor. Mevcut ve potansiyel iş ortaklarımızı, Sampa United konseptinin hakim olduğu standımızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Biz Sampa olarak, başarı için birleşmiş, özverili bir takımız. Kurgusal ama gerçek zamanlı bir pazarlama konseptiyle takım çalışmamızı göstermek bir hayli memnuniyet verici. Her bir departmanda başarılı olan oyuncularla güçlü bir takım ruhuna sahibiz. Bu birlik, her projede şampiyonluk performansı için bizi motive ediyor.”

Bunları da beğenebilirsin