EKSA’nın yeni sarı çekicileri, yine Renault Trucks EVO serisi!

Ağır ve gabari dışı yük taşımacılığının liderlerinden EKSA Transport, yeni alımlarıyla Renault Trucks EVO serisinden memnuniyetini tasdikliyor.

EKSA’nın yeni sarı çekicileri, yine Renault Trucks EVO serisi!

2014 yılından bu yana düzenli olarak Renault Trucks ile filosunu geliştiren ve 2022’de ilk Renault Trucks EVO serisi araçlarını teslim alan EKSA Transport, yatırımlarına devam ediyor. EKSA, yine iki adet Renault Trucks T520 EVO ve üç adet T480 EVO çekici tercihi ile özel sarı renkteki araçlarını teslim aldı.

Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Şubesi’nde gerçekleştirilen törende EKSA Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karaoğlu ile Genel Müdür Yardımcısı Elif Karaoğlu’na Renault Trucks Bölge Müdürü Tolga Aykaç ve Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer tarafından araçları teslim edildi.

Avrupa ülkelerine, Avrupa’dan da Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan ve İran’a komple, ağır, gabari ve proje taşıma hizmetleri sunan EKSA, 2023 yılında İtalya hattında da hizmet sunmaya başlıyor. EKSA Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karaoğlu, teslimatta yaptığı açıklamada; “Hizmet sunduğumuz ağır ve gabari dışı yük taşımacılığı alanında operasyonlarımızın her aşaması büyük bir hassasiyetle planlanıyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmadan yükün teslim edilmesi taşıdığımız yükler, genellikle başka bir projenin de parçası olduğu için büyük önem taşıyor. Yaklaşık 10 yıldır bu hizmeti, Renault Trucks çekiciler ile herhangi bir sıkıntı yaşamadan sürdürüyoruz. Geçen yıl filomuza kattığımız Renault Trucks EVO serisinin ise performans ve toplam sahip olma maliyetlerinde bir adım daha öne çıktığını deneyimledik” diye belirtti.

Tüm operasyon maliyetlerinin arttığı günümüzde, rekabeti ve sürdürülebilirliği koruyabilmek adına doğru adımları atabilmenin her zamankinden daha da önemli hale geldiğini belirten Ekrem Karaoğlu, 2001’den bu yana UND (Uluslararası Nakliyeciler Derneği) denetleme kurulu üyesi ve İstanbul Ticaret Odası Lojistik 24. komite üyesi olarak da görev alıyor. Karaoğlu; “Müşterilerimizin çıkarlarını göz etmemiz ve hizmet sağlayıcıları olarak bizlerin de hizmet kalitemizi korumanın yanı sıra maliyetlerimizi doğru yönetmemiz gerekiyor. Yakıtta tasarruflu, verimlilikte cömert araçlara sahip olmak kilit noktalardan biri. Renault Trucks T EVO çekiciler, bu dengeyi en ideal şekilde sunuyor” şeklinde açıkladı.

Artan maliyetlere yönelik önlemlerden biri olarak araçların bakımlarının eksiksiz yapılması gerektiğine dikkat çeken Ekrem Karaoğlu; “Ro-Ro maliyetleri de oldukça artış gösterdi. Geçmişte yüzde 80’e varan Ro-Ro kullanımı yapardık. Artık müşterilerimizin de maliyetlerini göz önünde bulundurarak yüzde 50 Ro-Ro, yüzde 50 karayolu kullanımına yöneliyoruz. Bu da çalıştığımız hatlarda daha fazla km ve araçlarımızın daha fazla kullanımı anlamına geliyor. Bu nedenle yetkili servislerde düzenli bakımları yapılan ve genç bir filo yönetimi sağlamanız gerekiyor” dedi.

Renault Trucks teslimat

“Finansal hizmetler, alımlarımızda güvendiğimiz bir çözüm desteği” 

 Uzun yıllardır araç alımlarında Renault Trucks Finansal Hizmetler’den yararlanan EKSA, yatırım kararlarını hızlı veriyor. Her yıl düzenli yatırımlarında RTFS’nin paketlerini değerlendirdiklerine değinen Ekrem Karaoğlu, “Renault Trucks’ın sunduğu finansman çözümleri, tek noktada operasyonlarımızı kolaylaştırıyor. Uygun faiz oranları ve pratik çözümlerinin yanı sıra kredi kapasitemize katkı sağlıyor” dedi.

Bunları da beğenebilirsin