Knorr-Bremse TruckServices, Basit, Hızlı ve Bilgilendirici

Knorr-Bremse TruckServices, dijital hizmetlerini daha da müşteri dostu olacak şekilde yeniden tasarladı. Yeni web sitesinin tasarımı, Knorr-Bremse marka konseptiyle uyumlu bir şekilde hazırlandı.

KNORR-BREMSE TRUCKSERVİCES, BASİT, HIZLI VE BİLGİLENDİRİCİ

Knorr-Bremse TruckServices, dijital hizmetlerini daha da müşteri dostu olacak şekilde yeniden tasarladı. Yeni web sitesinin tasarımı, Knorr-Bremse marka konseptiyle uyumlu bir şekilde hazırlandı.

Knorr-Bremse’nin satış sonrası müşterileri için yeni merkezi çevrimiçi iletişim noktası oldu. Distribütörler, atölyeler ve filolar, Knorr-Bremse TruckServices’in ürünleri, ortaklık programları ve filo çözümleri hakkında bilmeleri gereken her şeyi yeniden tasarlanmış web sitesinde bulabilirler. Müşteriler, yardım hatları ve eğitim oturumları gibi güvenilir hizmetler hakkında önemli bilgileri web sitesinden erişebilirler.

Kullanıcı Dostu Web Sitesi

Yeni Knorr-Bremse kurumsal tasarımına uyumlu bir şekilde hazırlanan yeni web sitesi aynı zamanda kullanıcı dostu olması sebebiyle de kullanıcılardan tam not aldı. Sezgisel kullanım, içeriği bulmayı kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, duyarlı web tasarımı sayesinde web sitesine kolayca erişilebilir. Aynı zamanda web sitesi dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefon gibi farklı cihazlarda tamamen işlevsel.

Knorr-Bremse TruckServices müşteri portalı da tamamen yeni bir görünüme sahip. mytruckservices.knorr-bremse.com adresindeki portalı ziyaret eden yetkili müşteriler, optimize edilmiş arama işlevine sahip yeniden tasarlanmış bir web mağazasının keyfini çıkaracaklar.

Tüm Uygulamalar Tek Tık Uzakta

Müşteri portalı, basitleştirilmiş bir sipariş sürecinin yanı sıra TruckServices ürün truckservices.knorr-bremse.com portföyünün tamamına hızlı erişim sağlıyor. Ayrıca müşteriler istedikleri zaman sipariş durumlarını görüntüleyebilir ve garanti talepleri ve esas iade hakkında önemli bilgiler alabilirler. Knorr-Bremse TruckServices’in eğitim tekliflerine tek bir tıklama ile erişilebilir ve kullanıcılar ayrıca eğitim rezervasyonlarını görüntüleyebilir veya yeni rezervasyonlar yapabilirler. 2021 eğitim kataloğu, müşteri portalının indirme alanında mevcut. Canlı eğitimler, koronavirüs pandemisindeki güncel gelişmelere uyarlanmış, her zaman sıkı bir hijyen ve test konseptini gözetiyor.

 

 

Bunları da beğenebilirsin