“Make Power Smart” İle Hem Zamandan ve Maliyetlerden Tasarruf  Hem de Konfor Artışı!

Continental, kayışlarla çalışmanın yeni bir yolunu temsil eden ‘’Make Power Smart’’ adlı mobil uygulama geliştirdi. "Make Power Smart", 2021 yazından bu yana Kuzey Amerika pazarında çok başarılı bir şekilde çalışıyor ve müşteri geri bildirimleri de olumlu olmaya devam ediyor. Artık uygulama Android ve iOS için Avrupa'da da piyasaya çıkıyor

“Make Power Smart” İle Hem Zamandan ve Maliyetlerden Tasarruf  Hem de Konfor Artışı!

"Make Power Smart" İle Hem Zamandan ve Maliyetlerden Tasarruf  Hem de Konfor Artışı!

“Make Power Smart”ın geliştirilmesine öncülük eden Mariano Alvaro, “Uygulama, müşterilerimizin işlerini daha kolay ve verimli bir şekilde yapmalarına yardımcı olmak için dijital çağa atılan bir diğer önemli adımdır. Make Power Smart çok yönlü bir yerinde ‘ilk yardım’ aracıdır. Kullanıcı, yalnızca birkaç tıklamayla, kayışın dijital ve etkileşimli bir analizinin yanı sıra durumuyla ilgili önemli verileri alır. Ayrıca kullanım kolaylığı, daha az arıza süresi, daha uzun kayış ömrü ve daha düşük maliyet gibi avantajları da bulunmaktadır.’’ diyor.

Rahatça Bağımsız Hareket Etme İmkanı

Bunu yaparken, “Make Power Smart” uygulaması, bir kayış tahrikini analiz etmek ve kurmak için kullanılan bilgileri ve en yaygın araçları dijitalleştirir. Bu, kullanıcıların kayış tahriklerini sahada kendilerinin geliştirmelerini sağlar. Kayış tahrikli makineler ve sistemlerden sorumlu olan satış uzmanları veya uygulama danışmanları, bu sayede mobil cihazlarındaki uygulamada paketlenmiş en önemli araçları bulabilirler. İlgili kişinin uygulamanın sunduğu tavsiyeye göre hareket etmesini sağlar.

"Make Power Smart" İle Hem Zamandan ve Maliyetlerden Tasarruf  Hem de Konfor Artışı!

Make Power Smart; yerinde bilgi toplama, gereksinimlere göre en iyi kayışı belirleme ve seçme, merkez mesafesi, kasnak çapı ve sarma açısı gibi tahrik geometrisini ölçme, tahrik hizalamasını kontrol etme, tahrik hesaplama sistemleri ve akıllı telefonun dahili mikrofonu tarafından analiz edilen doğru gerilimi kontrol etme ve ayarlama gibi özel işlevlere sahip çeşitli modüllerden oluşuyor Bu sayede Continental müşterilerine sorun giderme için harici bir ekip kiralamak yerine kısa sürede ayarlamaları yapma imkanı veriyor.

 

.Etkin çözüm, hataları en aza indirir

“Uygulamamız, müşterilerimizin bir parmak dokunuşuyla erişebilecekleri önemli bakım işlevleri sunuyor. Mariano Alvaro, ‘Make Power Smart’ kayış sistemlerinin ömrünü uzatırken sadece maliyetlerden tasarruf etmek için değil, aynı zamanda çalışmalarını iyileştirmek için de tasarlanmıştır. Bu uygulama bir devrimi temsil ediyor çünkü müşterilerimizin doğrudan teknisyeni aramak veya üretim sürecini kesintiye uğratmak zorunda kalmadan tahrik kayışlarındaki sorunları kendi başlarına gidermelerine olanak tanıyor.” diye belirtiyor.

Bunları da beğenebilirsin